Usluge

 

SMEŠTAJ, ZDRAVSTVENA ZAŠTITA, TERAPIJE, LIČNA HIGIJENA, ISHRANA, KULTURNE I ZABAVNE AKTIVNOSTI

Zašto odabrati dom za stare Sunčev breg

Nov objekat sa baštom u prijatnom okruženju

Dom za stare Sunčev breg je komforan i nov objekat. Raspolaže sa lepo uređenim prostorijama za zajednički boravak sa novim nameštajem, dvorištem sa mnogo cveća i zelenila, terasama … i sve to je prilagođeno različitim mentalnim i fizičkim mogućnostima korisnika.
Protivpožarna zaštita urađena je po najnovijim standardima zaštite od požara. Posedujemo i agregat za struju, klima uređaje…

Društveni život

U domu je organizovan aktivan društveni život. Naši korisnici mogu svakodnevno da uživaju u druženju u bašti doma, na terasama ili zajedničkim prostorijama koje pružaju osećaj kao kod svoje kuće. Po svojoj želji imaju mogućnost da provode vreme uz TV program, internet ili čitanje knjiga. Organizujemo razne zabave, proslave praznika i rođendana, društvene igre. U našem domu možete da boravite trajno, ali pružamo i privremeni boravak za sve one kojima to odgovara.

Udoban smeštaj i soba za rehabilitaciju

Sve sobe su komforne, prostrane i dobro osvetljene. Nameštaj je nov i udoban i po potrebi prilagođen korisnicima sa raznim zdravstvenim tegobama. Pored toga i ostale prostorije su prilagođene kretanju starijih osoba, a posebnu pažnju smo posvetili prilagođavanju kupatila.
Naš dom pruža svojim korisnicima 24-h medicinsku negu i pomoć, stručno osoblje, psihološku podršku, socijalnu podršku kroz individualne razgovore i aktivno slušanje, primerenu ishranu prilagođenu svakom korisniku, kao i ličnu negu. Pažljivo birano i stručno osoblje je tu da u tome pomogne.

Trudimo se da razumemo želje naših korisnika kako bismo na najbolji način mogli da zadovoljimo sve njihove potrebe, da se osećaju sigurno i zadovoljno u našoj Ustanovi. Osećaj kao kod svoje kuće bio nam je prioritet u svakom pogledu, tako da je sve osmišljeno i napravljeno sa ciljem da se brzo prilagode i uživaju u svojoj penziji.